La candidata de CiU Malgrat de Mar s’ofereix per encapçalar l’Ajuntament des del compromís i amb una nova forma de governar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/03/2015

Neus Serra, candidata a l´alcaldia per Convergència i Unió a Malgrat de Mar, encapçalarà un nou projecte que pretén liderar el futur govern de Malgrat. Segons Serra, “és el moment de fer un compromís amb una nova filosofia de treball i amb un nou estil de govern que trenqui tòpics i prejudicis i que aposti de veritat per escoltar i sumar esforços de tots aquells que tenen inquietuts i propostes per Malgrat”.
El nou projecte de Convergència i Unió es va presentar sota el lema “Tota una altra història” i pretén liderar el futur govern de Malgrat. Serra ha reivindicat la coherència i el ferm compromís de Convergència i Unió amb Malgrat, un compromís que fa inevitable que des del govern o des de l´oposició s´hagi mantingut sempre una actitud constructiva. En aquest sentit, ha destacat que tot i estar a l´oposició aquest mandat 2011-15, Convergència i Unió ha estat determinant per garantir l´impuls de la remodelació del Passeig Marítim; la rehabilitació del pavelló de l´Avinguda Tarragona; la millora de places com la Plaça Rosend Giol i Figuerola; que s´arregli el carrer del Rost; les millores urgents del CEIP Marià Cubí; el fraccionament de l´IBI i el projecte d´accessibilitat del pas del Nacional II a Can Palomeras.
Segons Serra, ara “és el moment de fer un compromís amb una nova filosofia de treball i amb un nou estil de govern que trenqui tòpics i prejudicis i que aposti de veritat per escoltar i sumar esforços de tots aquells que tenen inquietuds i propostes per Malgrat”. “Ara és hora de visualitzar una política local diferent, més enllà dels partits polítics i les candidatures, des d´un compromís que no és altra cosa que l´aposta ferma per aquest poble, i pel convenciment que Malgrat ofereix encara moltes oportunitats que s´han de posar en valor per donar un nou impuls al poble i superar les dificultats actuals, perquè entre tots podem traçar un camí amb fites que poden ser tant ambicioses com vulguem”.
Neus Serra ha dit que la proposta de CiU per Malgrat “ha de permetre donar un nou impuls a Malgrat per encarar el futur amb un poble modern i capdavanter“.
L´alcadable de CiU ha explicat que el seu programa s’ha estat treballat a partir de reunions amb molts malgratencs, recollint suggeriments i aportacions a peu de carrer amb les carpes informatives que fa més d´un any que CiU està realitzant a Malgrat i amb el fruit de les jornades d´economia local que la federació va celebrar el passat novembre en les que hi van participar representants de diferents àmbits econòmics de Malgrat. Totes aquestes aportacions s´han estructurat en una proposta que presentarà tres eixos bàsics traduïts en 3 punts: Aixecar l´economia, fer de Malgrat un poble per les persones i un Ajuntament transparent, més proper i més eficient.
Serra també ha destacat que vol fer de Malgrat un municipi al costat del procés que fa el nostre país, un Malgrat “al costat dels altres municipis defensant les nostres institucions i els nostres drets com a poble”, pel que ha demanat la confiança i el suport necessaris per encapçalar aquest repte tant ambiciós com necessari pel futur del municipi.
La presentació de la candidata ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Calella i senadora, Montserrat Candini, qui ha destacat la fortalesa i el caràcter combatiu de Neus Serra, així com la seva capacitat de treball.

Deixa un comentari