La Canción del Olvido. Cicle de Sarsuela del Foment Mataroní | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/09/2012

La princesa Rosina, dama d’una gran bellesa, va darrera les passes del famós Capità Leonello, un home popular per la seva vida disbauxada. La seva recerca la portarà fins un hostal d’on Lleonello és client habitual.
Abans de l’arribada del capità des de la seva cambra, la princesa podrà observar a un músic de carrer, Toribio, que diu ser un gran coneixedor de la dama. De seguida arriba Leonello, i encara que la dama de companyia de la princesa intenta persuadir-la perquè abandoni les seves pretensions, Rosina
escolta el relat de l’aventura que explica el capità als seus amics i trama una estratègia. Fa cridar al músic i l’utilitza perquè es faci passar pel seu marit i atregui al capità fins al seu palau.
Les coses surten com Rosina esperava. El capità arriba al palau amb la intenció de tenir una nova aventura. Rosina fa veure que s’ha adormit mentre llegia en una sala, on la descobreix el capità i immediatament se n’enamora. Això fa que Leonello decideixi anar-se’n per conservar la puresa de la dama,
però Rosina es desperta i li crida l’atenció.
El joc continua fins que finalment els desitjos de Rosina s’acompleixen, el capità rendit d’amor li jura fidelitat i dona per finalitzada la seva vida de cràpula.


Lletra: Federico Romero i Guilermo Fernández Shaw
Música: José Serrano – I els tres tenors, com a fi de festa
Orquestra Aula Lírica, Cors Joventut Lírica de Barcelona


Data: Diumenge, 30 de setembre del 2012
Hora: 6 de la tarda
Lloc: Foment Mataroní (C/Nou, 11 – Mataró)
Preu: 15 € (Preu especial degut al Mataró Opportunity Weekend)
Motiu: VIII – Cicle de Sarsuela

Deixa un comentari