Publicat el 04/10/2020

Per prendre-hi part, només cal publicar una foto, abans del 20 d’octubre, amb el photocall o algun element gràfic de la campanya

La Regidoria de Promoció Econòmica, conjuntament amb establiments del municipi, proposa que la ciutadania pugui lluir amb orgull la marca Alella amb les ‘tote bags’ (bosses de tela) promocionals de la campanya a la vegada que beneficiar-se d’un 10% de descompte en les compres realitzades fins al 31 de desembre en els establiments que hi participen.

Per prendre-hi part, només cal publicar una foto, abans del 20 d’octubre, amb el photocall o algun element gràfic de la campanya amb el #jocomproalella #emquedoalella i etiquetar el perfil de l’Ajuntament a les vostres xarxes socials.  Les 50 primeres fotos que es publiquin, seran les guanyadores.

Per poder fer les fotos amb el photocall, aquest estarà ubicat en diferents punts del poble: el divendres 2 d’octubre de 17 a 20 h a la Plaça de l’Ajuntament, el dimecres 7 d’octubre durant tot el dia a Can Patatina, el divendres 9 d’octubre de 9 a 13 h a la Plaça Germans Can Lleonart i de 15 a 20 h al carrer Àfrica. Per últim, el dijous 15 d’octubre durant tot el dia a la plaça Antoni Pujades. A més, els establiments comercials disposen del cartell de la campanya, per poder acollir les fotografies fetes amb les compres realitzades. Us animem a participar-hi, compartir-ho i a aprofitar el potencial d’Alella.

 

 

Deixa un comentari