Publicat el 07/09/2021

Ambdues corporacions celebren l’èxit de les dues darreres edicions les quals han permès formar a més de 500 alumnes amb els més de 60 cursos realitzats

Més de 20 cursos conformaran el nou catàleg formatiu per al curs 2021-2022 que un any més les Cambres del Barcelonès Nord i el Maresme posaran a disposició del teixit empresarial del territori, així com també dels emprenedors/es i autònoms i autònomes.
D’entre tot el conjunt de cursos oferts hi destaquen els cursos dedicats a millorar les habilitats en Excel, a gestionar el treball en equip i a actualitzar els coneixements en comerç internacional amb els Incoterms 2020. D’aquesta forma, les Cambres seguiran un any més donant resposta a les principals preocupacions i demandes de les empreses de la zona.

De fet, la posada en marxa d’aquesta nova edició ha servit també per fer balanç dels resultats assolits en matèria formativa per part d’ambdues Cambres al llarg d’aquests últims dos anys. En total, les corporacions territorials han format a 523 alumnes, gràcies als més de 61 cursos oferts en matèria de digitalització, comerç internacional, producció i logística, entre altres àmbits.
Tanmateix, també s’ha posat de relleu els bons resultats assolits amb el programa “Formació a mida” amb la realització de més d’una desena de cursos dissenyats ad-hoc a les especificacions i necessitats de les empreses.

D’aquesta forma, la Cambra del Barcelonès Nord i la Cambra del Maresme, amb la voluntat de promoure l’activitat econòmica i empresarial, han refermat la seva intenció de donar suport a la gestió i direcció de les empreses dissenyant un ampli catàleg de cursos dirigit a satisfer les necessitats específiques actuals. www.cambrabcn.org

Redacció
Imatge i Font: Cambra del Barcelonès Nord i la del Maresme

Deixa un comentari