Publicat el 20/04/2021

Dissabte i diumenge la companyia local Milnotes interpretarà ‘La llegenda de Sant Jordi’ en forma de musical al Llevant Teatre

La Calòrica ha estat la creadora de diversos espectacles com La Nau dels bojos (2013), El Profeta (2016) o la seva última estrena De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, una sàtira sobre l’emergència climàtica, amb la què han exhaurit entrades al Teatre Nacional de Catalunya.

Diumenge 25 d’abril a les 19h arriben al TAG per presentar Els ocells, una comèdia negra que narra la història d’un atenenc amb molts diners que està fart de la ingerència pública a la seva vida personal i decideix retirar-se del món dels humans i convenç als ocells per crear una nova civilització. Una obra que aborda temes com la corrupció i els mecanismes de la manipulació de masses i fa reflexionar al públic sobre què és la democràcia. Els ocells en una sàtira política situada al 441 aC que mostra l’augment del populisme neoliberal a arreu del món, així com el reialme de la postveritat.
Un cop acabada l’obra i haurà post funció amb la companyia
Més informació
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3333-els-ocells.html

Dissabte 24 d’abril (16.30h, 18h) i
diumenge 25 d’abril (12h, 16.30 h i 18h)
Al Llevant Teatre; Arriba la versió de teatre musical de La llegenda de Sant Jordi a càrrec de la companyia Milnotes, en què es presenta un rei egoista, un poble molt lluitador, un Sant Jordi molt poruc i una princesa molt valenta. La companyia presenta aquest conte popular d’una forma còmica, educativa i proactiva, on els més petits podran participar per ajudar als actors i actrius a resoldre l’enigma del drac. És un espectacle familiar pensat per a nens/es de 4 a 12 anys.
Aquest dimarts s’ha obert la venda de la cinquena sessió que serà diumenge a les 16.30 hores.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3335-la-llegenda-de-sant-jordi.html

Programació del Teatre:
https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html

Deixa un comentari