Publicat el 27/07/2021

La patinadora del CPA Caldes d’Estrac va aconseguir el seu tercer títol estatal en la categoria sènior femení amb una puntuació total de 164.23 punts

A mitjans del mes de juliol, l’esportista local Carla Escrich es va proclamar per tercer cop campiona d’Espanya de patinatge artístic en la categoria sènior femení.
La caldenca va oferir una gran actuació en el campionat estatal de patinatge artístic en modalitat lliure que es va celebrar els dies 15, 16 i 17 de juliol a Parets del Vallès. Escrich, patinadora del CPA Caldes d’Estrac, va aconseguir la medalla d’or amb una puntuació total de 164.23 punts.
El segon lloc va ser per Andrea Silva del CP L’Aldea amb 139.89 punts i la tercera posició per Ana Abad del CP Utebo amb 119.80 punts.
Pel que fa a la categoria sènior masculí, el guanyador va ser Pau García del Artistic Skating Cunit, que es va proclamar campió d’Espanya amb una puntuació rècord de 280.76 punts.

«En nom de tot l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, vull felicitar la Carla per la nova victòria i per la seva llarga carrera d’èxits en el món del patinatge artístic. És un honor comptar amb esportistes de renom com ella al municipi. Sense cap mena de dubte, aquest nou triomf és un reconeixement més al talent, l’esforç, la implicació i la determinació que desprèn la jove patinadora caldenca», afirma el regidor d’Esports, Joan Baró.

 

Deixa un comentari