Publicat el 12/08/2020

L’Ajuntament del Masnou ha contractat l’emissió d’anuncis institucionals al cinema la Calàndria durant un any

Començaran a projectar-se quan la sala reprengui les sessions, a partir del 21 d’agost. Els anuncis s’emetran en dues projeccions per setmana, els dissabtes i els dilluns (dia de l’espectador), que són les que més públic atreuen. En base a l’afluència aproximada, es calcula que els anuncis seran vistos per uns 2 mil espectadors i espectadores al mes. El preu per emissió és de 77,48€. Per tant, l’Ajuntament abonarà 7.438,08 euros pels anuncis de tot l’any, sense IVA. Amb la suma d’aquest impost, la despesa total prevista és de 9.000,08 euros.
El consistori preveu emetre informació institucional i d’interès general, incloent la possibilitat de cedir emissions per difondre serveis i activitats d’entitats del municipi sense ànim de lucre.
El cinema la Calàndria va interrompre les sessions amb la declaració de l’estat d’alarma decretat per fer front a la pandèmia de la COVID-19. Els gestors de la sala asseguren que ho tenen tot a punt per reobrir, aplicant les mesures que cal dur a terme per prevenir contagis, com limitar l’aforament i desinfectar les instal·lacions. No van reobrir quan es va acabar el confinament de la ciutadania per problemes amb la producció i la distribució de les estrenes i perquè calculen que serà a partir de la segona quinzena d’agost quan el públic tornarà a acudir de forma massiva a les sales.
La Calàndria és un cinema històric i emblemàtic del Masnou.

 

Deixa un comentari