Publicat el 04/02/2021

L’Arxiu Municipal de Sant Pol de Mar i la Biblioteca Can Coromines han organitzat una ‘Viquimarató’ per pujar continguts i informació de la nostra vila a aquesta popular enciclopèdia virtual lliure, i fan una crida per cercar persones que vulguin participar-hi

Es tracta de gent que tingui ganes d’aprendre com funciona la Viquipèdia i que col·labori amb aquesta iniciativa, ja sigui posant referències bibliogràfiques, escrivint articles nous, etc.
La ‘Viquimarató’ es portarà a terme el dissabte 27 de febrer a través d’una plataforma digital. Tindrà una primera part en què els Amics de la Viquipèdia oferiran una breu formació sobre com crear un usuari a la Viquipèdia i com editar/modificar/crear articles en aquesta enciclopèdia. Mentre que en la segona part es bolcarà la informació facilitada per l’Arxiu i la Biblioteca.
Així que si vols crear/modificar un article sobre el nostre poble, posa’t en contacte mitjançant el correu biblioteca@santpol.cat i t’explicarem com apuntar-te a l’activitat!

Deixa un comentari