Publicat el 21/07/2019

La Biblioplatja va arrencar el passat 16 de juliol amb la seva activitat de promoció de la lectura al carrer i una completa programació d’actes que es perllongaran fins al 30 d’agost

La plaça de les Palmeres de la platja de la Picòrdia és, de nou, l’emplaçament que acull aquest estiu la Biblioplatja.

La Biblioplatja és un servei de la Biblioteca d’Arenys de Mar que cada estiu acosta la Biblioteca i el plaer de la lectura a la platja de la Picòrdia, permetent que els usuaris puguin fer lectura de llibres i premsa, alhora que s’ofereixen activitats culturals i de lleure obertes a tothom.

Durant aquestes setmanes d’estiu, la Biblioplatja ha programat una vintena llarga d’activitats que es portaran a terme a les tardes i vespres, quan  la calor ja afluixa.  Hi ha algunes cites que ja s’han convertit en clàssiques, com poden ser el festival Arenys Contes -que enguany ja arriba a la 16a edició-, l’Hora del Conte, xerrades i passejades mediambientals promogudes conjuntament amb l’Àrea de Medi Ambient, demostracions de cuina i concerts.

L’horari de servei de la Biblioplatja és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 17.30 a 20 h. Hi ha horaris especials d’activitats d’acord a la programació.

Podeu consultar les diferents activitats programades a l’agenda en línia o a través dels cartells previstos per a les properes setmanes.

Deixa un comentari