Publicat el 25/05/2020

Seguint amb la desescalada del confinament, la Biblioteca reobre aquest dilluns amb mesures extraordinàries de seguretat i garantint el compliment de totes les normes d’higiène

La Biblioteca reprèn parcialment l’activitat presencial per oferir serveis de préstec i retorn amb mesures extraordinàries de seguretat i noves maneres de funcionar. La biblioteca Can Manyer ofereix servei de préstec (amb cita prèvia) i retorn de documents en el següent horari:
Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17.00 a 20.00 h.
Dimecres de 10.00 a 13.00 h.

Servei de Préstec:
   – Demana cita prèvia a trucant al 937530952, dins de l’horari d’obertura, o bé enviant un correu electrònic a b.vilassard.cm@diba.cat
   – Indica quin document vols, el teu nom, cognoms, número de carnet de la biblioteca i dia i hora preferent de recollida. Pots consultar els títols disponibles a través del Catàleg Aladí.
   – Un cop gestionada la petició, la Biblioteca t’indicarà quan pots anar a recollir la teva comanda. Vés-hi a l’hora indicada, intenta ser puntual.
   – L’atenció serà personalitzada i només podrà haver-hi una sola persona dins la biblioteca. Quan vinguis, espera el teu torn i segueix les indicacions que trobaràs a l’entrada de l’edifici.
  – Vés-hi amb mascareta i posa’t gel hidroalcohòlic només entrar a la biblioteca.
  – Si tens febre, símptomes de Covid19, creus que el pots tenir o has tingut contacte recent amb algun cas positiu, anul·la la teva cita.

Servei de Retorn:
  – Les devolucions s’hauran de fer únicament a la bústia de retorn, en l’horari d’obertura de la biblioteca. Fora d’aquest horari, la bústia romandrà tancada.
  – La data de venciment dels documents s’ha renovat fins al dia 31 de juliol.
  – Els documents retornats estaran 14 dies en quarantena. Passat aquest termini tornaran a estar disponibles per ser prestats.

La biblioteca segueix oferint servei de préstec virtual a través de la plataforma eBiblioCat i atenció personalitzada al correu electrònic b.vilassard.cm@diba.cat
A més, segueixen oferint activitats i promoció lectora a les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

 

Deixa un comentari