Publicat el 28/10/2019

Els restaurants participants de l’Associació d’Hostalers de Cabrils han concebut aquestes propostes culinàries per donar a conèixer la variada oferta gastronòmica local del municipi

El passat divendres 25 d’octubre va presentar-se a la premsa la 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils. Com ja és tradició, elaborant amb els periodistes i representants dels mitjans les propostes culinàries.

La Ruta Gastronòmica de Cabrils se celebra des del passat 25 d’octubre fins a l’1 de març del 2020. Aquesta iniciativa la promou l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament del municipi i el patrocini de Font Vella i Lollo Caffè.

L’acte de presentació va fer-se a L’Hort Cabrils i posteriorment va fer-se un dinar a Can Rin. Es va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Maite Viñals; la regidora de turisme, Sílvia Vallbona; Estanis Fors, en representació del Consell Comarcal del Maresme; i el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Sergio González.

“Aquest any, mantenim el mateix compromís, que ens mou a tots els que formem part de l’Associació, que es converteixi en una cita gastronòmica anual obligada de la comarca del Maresme, més enllà de la temporalitat dels mesos estiuencs. També, per segon any consecutiu, li hem donat un sentit solidari, destinant 1 euro de cada plat fet a base d’ou a benefici del Casal dels Infants de Barcelona”, va comentar el president de l’Associació, Sergio González.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, va destacar: ”Hem de posar en valor el turisme i la gastronomia de Cabrils, ja que tenim molt bons restauradors que fan una bona tasca treballant amb producte de temporada i proximitat donant valor a la nostra vila”. Convidant, alhora, a descobrir tot el que culinàriament pot oferir la ‘Vila Gastronòmica de Cabrils’.

La 7a Ruta Gastronòmica de Cabrils, plantejada enguany al voltant de l’ou com a protagonista culinari, proposa una variada selecció de plats creatius, amb personalitat i gran qualitat. Delicioses i exquisides propostes de 5 restaurants de referència de la localitat: les Tallarines de carabassó amb ou poché i saltejat de ceps i trompetes del restaurant Sal i Pebre; el Coulant de truita  de L’Hort Cabrils; el Cremós de patata amb ou poché, rossinyols i foie  de Can Rin; els Rossinyols saltejats, salsa de rostit i rovell d’ou de L’Hostal de la Plaça i la Trencadissa de pop d’Arenys amb allioli de pimentó de la vera i pebrots de padró de Ca L’Estrany.

Deixa un comentari