Publicat el 03/10/2022

Càncer Challenge, es tracta d’una prova solidària en la qual els participants poden completar la distància que vulguin corrent o caminant

 

 

 

El passeig Marítim de Badalona acollirà el pròxim dissabte 8 d’octubre la 7a edició de la prova 100 km vs Càncer Challenge en benefici d’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. Es tracta d’una prova solidària en la qual els participants poden completar la distància que vulguin, corrent o caminant, en un circuit situat al passeig Marítim.

El recorregut del circuit cobreix una distància de cinc kilòmetres amb sortida a l’altura de la Donzella de la Costa. 
Les persones que vulguin fer els 100 kilòmetres, la distància màxima de la prova, sortiran a les 8 de matí; mentre que aquells que optin per una distància lliure, podran començar a partir de les 9 hores i afegir-se a l’esdeveniment en qualsevol moment. La prova finalitzarà per a tothom a les 21 hores.
Les persones interessades a participar poden fer la seva inscripció a la pàgina web de la cursa:
– https://www.transperfectmountainchallenge.com/registration-100km-vs-cancer/

La inscripció té un cost de 25 euros, que es destinaran íntegrament a AFANOC, i inclou una bossa del corredor amb una samarreta tècnica sublimada, una barreta i gel energètic, un caldo i altres sorpreses.

També hi ha l’opció d’apuntar-se amb un dorsal solidari que permet recórrer una distància màxima de 10 kilòmetres i que té un cost de 10 euros.
Els menors de 14 anys poden inscriure’s de franc, però no obtindran cap dels beneficis que inclou la bossa del corredor.

La prova està organitzada per la Plataforma Acció Badalona i TransPerfect Mountain Challenge i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.
Aquest passat divendres s’ha presentat la cursa a la sala de premsa de l’edifici El Viver en un acte en què han participat la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; Aitor Medrano, representant de TransPerfect Mountain Challenge; i David Neira, representant del projecte 100 km solidaris contra el càncer.
Durant la presentació, la regidora Teresa González ha agraït l’esforç dels organitzadors “per dur a terme aquesta activitat que mostra el vessant solidari que caracteritza la nostra ciutat”. En aquest sentit, González ha destacat que “Badalona és una ciutat solidària: hem d’estar orgullosos d’aquest fet i afavorir la celebració d’esdeveniments com aquests, ja que amb la recaptació obtinguda col·laborem en la millora de la qualitat de vida dels infants que pateixen càncer i en la dels seus familiars”. La regidora ha assegurat que “és un orgull i un honor poder col·laborar des del Govern municipal per fer realitat aquesta mena d’iniciatives altruistes” i ha animat “a tota la ciutadania a donar el seu suport per garantir que l’esdeveniment és un èxit”.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari