La 4a Mostra d´Entitats de Sant Vicenç de Montalt se celebrarà el dissabte 26 de maig | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/05/2012

La 4a Mostra d´Entitats de Sant Vicenç, que se celebrarà el proper 26 de maig, vol repetir l´èxit de la darrera edició del 2010, en què va rebre centenars de visitants. Per aquest motiu, entitats i Ajuntament han treballat conjuntament durant els darrers mesos per polir els detalls i millorar alguns aspectes. D´aquesta manera, s´ha acordat instal·lar de nou el recinte firal a l´Av. Toni Sors i mantenir l´horari de les cinc de la tarda i fins les nou del vespre.
A partir de les 10 de la nit, se celebrarà un sopar popular i, tot seguit, el ball fi de festa que servirà per abaixar el teló de la 4a Mostra d´Entitats.


La principal novetat d´enguany radica precisament en el sopar, ja que serà el restaurant local, Esto es México, l´encarregat de preparar i servir el menú. Per la seva banda, el Bar de la Piscina s´ocuparà del servei de cafès i bar durant el sopar i el ball.
Us recordem que podeu comprar els tiquets pel sopar a l´Ajuntament. Hi haurà menú d´adults (10 euros) i menú infantil (5 euros).
Sant Vicenç compta amb moltes associacions i entitats de caire molt divers. El teixit associatiu del municipi és molt ric i dinàmic, testimoni del gran interès dels santvicentins i santvicentines d´implicar-se activament en els assumptes locals. Prova d´això és l´apretat calendari d´activitats que hi ha durant tot l´any. Una agenda, però, que a vegades dificulta el coneixement més ampli de les diferents entitats i associacions per part de la ciutadania
Per aquest motiu i per facilitar els canals de relació amb la societat civil, s´organitza cada dos anys la Mostra. Es fa conjuntament entre Ajuntament, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, i entitats, amb l´objectiu d´enfortir el lligam, enriquir la dinàmica i mostrar l´extensa oferta de projectes. És alhora una oportunitat d’oferir una tribuna per a molts d’aquells col·lectius que tenen dificultats per arribar a la gent. D´altra banda, també es pretén potenciar les relacions i la comunicació entre les entitats, per tal de crear un espai comú de diàleg i de participació.
A l´Av. Toni Sors, espai on s´ha consolidat la Mostra, les entitats, i també l´Ajuntament, oferiran als seus estands informació de la seva activitat quotidiana, mentre per l´escenari i altres espais alternatius s´aniran succeint les actuacions en directe, les exhibicions, els tallers, els jocs, els inflables… En definitiva, una programació molt representativa de la vida associativa de Sant Vicenç.

Deixa un comentari