La 4a caminada contra el càncer de mama bat un rècord de participació a Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2011

La 4a Caminada contra el càncer de mama, que el passat diumenge 23 d´octubre va organitzar Llavaneres contra el càncer, va reunir més participants que mai. 160 persones van seguir la ruta dels Rocs de Llavaneres, guiada per Andreu Ventura Devesa. Tres hores de passeig i, a la tornada, piscolabis i sorteig de regals. Com fa amb totes les activitats que organitza, la recaptació es destina a final de curs a la investigació. Recentment, l´entitat va lliurar els diners recaptat durant el curs 2010-2011 i la xifra també ha superat les expectatives.
La millor recaptació
El curs no ha pogut començar millor per a Llavaneres contra el càncer. El passat 14 d´octubre va lliurar el donatiu dels diners recaptats durant el curs 2010-2011, i la xifra va ser també, un rècord. En total, l´entitat va reunir 20.000 euros, i els diners ja els ha lliurat a dues entitats per contribuir a la investigació de la lluita contra aquesta malaltia. Els beneficiaris han estat les mateixes entitats de l’any passat: l’Institut Català d’Oncologia de Girona, que investiga el tractament de la leucèmia infantil, i la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu, que també es dedica a la recerca de tractaments per al càncer infantil. Aquesta entitat, que dirigeix el llavanerenc Jaume Mora, ja va rebre el donatiu l’any 2008.
Aquesta xifra rècord s’ha aconseguit perquè l’entitat ha incrementat el nombre d’activitats solidàries per recaptar fons, tal com explica la presidenta, Salomé Royo. A més del Festival Benèfic 2011, que va portar artistes de prestigi reconegut, del III Torneig de Pitch and Putt i de la passejada solidària, s’hi ha d’afegir la venda de flors que es va realitzar durant l’estiu.

Deixa un comentari