Publicat el 13/10/2015

Prop de 600 persones la nit del dissabte i al voltant de 1.000 el diumenge van assistir als concerts de llegendes del rock com Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath…), The Quireboys, Dan Baird o Junkyard.
L´organització del festival ha gestionat directament 358 pernoctacions en hotels de 3 i 4 estrelles, doblant les pernoctacions registrades en l´edició anterior. Si bé l´afluència majoritària és de públic català, també s´ha de destacar que han arribat visitants de països com Gran Bretanya, Irlanda, França o Suïssa, a més de nombrós públic provinent de tota la Península Ibèrica.
El seguiment per part de la premsa també ha doblat la de l´edició anterior, acreditant-se 39 mitjans de comunicació, entre ells 2 diaris d´àmbit nacional, i 7 revistes d´àmbit estatal especialitzades en el gènere musical, a més de nombroses webs especialitzades.
El moment àlgid del festival es va produir durant el concert de Glenn Hughes, on al voltant d´un miler de persones van gaudir d´un repàs als temes clàssics dels 45 anys de carrera musical del cantant i baixista anglès.
Amb la 3a edició del Calella Rockfest, el festival es consolida com un esdeveniment de referència a nivell nacional, en els gèneres del rock clàssic i el hard-rock.

Deixa un comentari