La 34ena edició de la Fira-Mercat del Ram de Tordera se celebrarà els dies 15,16 i 17 d’abril | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/04/2011

La Fira-Mercat del Ram de Tordera és un certamen multisectorial, dirigit a totes les activitats econòmiques, social i comercials que desitgin mostrar els seus productes i/o serveis als visitants de Tordera i el seu entorn i comptarà amb més d´un centenar d’expositors vinguts de tots els sectors de mercat.
Com els últims anys, el recinte firal també acollirà un espai per a l’artesania i per la Mostra d’associacionisme Local, on les entitats de Tordera donen a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i amb  l’organització dels actes diversos.


http://www.tordera.cat/document.php?id=3021  
 
La inauguració del certamen d’enguany serà a càrrec del conseller d’agricultura,ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, Josep M. Pelegrí.


La Fira estarà ubicada al Parc Prudenci Bertrana, situat a l’Illa del riu Tordera. La superfície d’ exposició és de 18.000 m2 configurada per un parc arbrat, àmplies zones  d’ aparcament, parc d’ atraccions, programa d’ actes lúdics complementaris, etc


El recinte firal estarà obert el divendres 15 d’ abril de 17:00h. a 21:00 h.,i el dissabte 16 i el diumenge 17 d’ abril de 10:00h. a 21.00 h. Com cada any, l´accés a la Fira serà gratuït. 

Deixa un comentari