La 34a Cursa El Corte Inglés, solidària amb el Banc dels Aliments. Recollida d’aliments bàsics als stands d’inscripció | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/04/2012

• La Cursa preveu superar els 60.000 participants.
Encara es poden aportar aliments bàsics a tots els stands d’inscripció.
• Més de 100 voluntaris del Banc dels Aliments mobilitzats per la recollida


El proper diumenge 15 d’abril tindrà lloc a Barcelona un dels esdeveniments més populars i multitudinaris dels que es celebren a la nostra ciutat: la Cursa de El Corte Inglés que enguany arriba a la seva 34a edició i que preveu superar els 60.000 inscrits.
A la vessant esportiva i lúdica es suma la solidària. Cada any la Cursa dóna suport a una entitat social i enguany col·labora amb la Fundació Banc dels Aliments. Tots els inscrits estan convidats a col·laborar aportant aliments per a ser posteriorment distribuïts entre els més desafavorits del nostre entorn. La donació d’aliments bàsics (arròs, pasta, llegums, llet etc..) es pot fer al stands que, a tal efecte, estan instal·lats als diferents punts d’inscripció de la cursa.
La Fundació ha comptat amb el desplegament de més de 100 voluntaris presents als stands d’inscripció al llarg d’aquesta campanya . Ha estat un repte d’organització per al Banc dels Aliments en la que ha estat la campanya de recollida més llarga d’aquesta fundació ( gairebé 35 dies), i cal agrair a tots els voluntaris i als participants que han aportat aliments a l’hora de la inscripció la seva solidaritat una vegada més amb el Banc dels Aliments i la seva lluita contra la fam.
Recordem a tots el que vulguin col·laborar i encara no ho hagin fet que fins al moment del tret de sortida de la cursa es poden aportar aliments a l’stand de Plaça Catalunya.
Fundació Banc dels Aliments de Barcelona
El Banc dels Aliments és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin distribuïts i, finalment, fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn més immediat. Tota l’acció del Banc dels Aliments es basa en la gratuïtat dels aliments que rep i la seva distribució justa a través de les entitats benèfiques finals. Aquesta tasca es porta a terme gràcies al treball de més de 180 persones, la gran majoria voluntàries.
www.bancdelsaliments.org

Deixa un comentari