Publicat el 14/08/2018

Enguany, les entrades es podran adquirir a partir del 6 d’agost, a través de la plataforma digital tiquets.cabrils.cat

Cabrils es convertirà en un aparador gastronòmic, comercial i artesanal del 17 al 20 d’agost amb la 31a edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans, la fusió perfecta de sabors, aromes i música que permetrà als assistents degustar els plats, vins i caves més representatius i de qualitat de la zona.
L’organització va a càrrec de SEIPRO (Serveis i Promocions Municipals) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils i la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm.
Pel que fa als participants de la Mostra, es compta amb un total de 61, tot i que encara queden per confirmar: restauració (17), vins i caves (4), comercials (11), entitats (6) i paradetes (23).

Gastronomia per a tots els gustos i música en viu
Sense deixar de banda la marca de vila gastronòmica que acompanya al municipi, Cabrils es convertirà durant els quatre dies de la Mostra en un referent de la gastronomia del Baix Maresme. La Mostra pretén posar en contacte els expositors i els visitants, en aquest cas, acostar els establiments de restauració, artesans i comerciants i fomentar les relacions comercials.

La 31a Mostra se celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 d’agost de 2/4 de 8 del vespre a 2/4 de 12 de la nit al recinte de l’escola L’Olivera de Cabrils, i comptarà amb una seixantena d’estands. Les nits, a més, estaran amenitzades amb sessions de jazz en viu amb Blue Gin Jazz i en acabar la Mostra començarà el ball que s’allargarà fins a la matinada.

Mostra solidària i sostenible
Un any més, el 0,7% de la venda de cada tiquet de tast i beguda es destinarà a una organització benèfica, enguany, a Proactiva Open Arms.
Paral·lelament, fomentar el reciclatge i la sostenibilitat són un dels objectius que es planteja la Mostra; els plats, gots, cobert i tovallons que s’utilitzen són biodegradables.

Novetat: venda de tiquets online
Per altra banda, per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant la mostra, la novetat principal d’aquesta 31a edició és que els tiquets es podran adquirir a partir del 6 d’agost, a través de la plataforma online tiquets.cabrils.cat.
També es podran comprar de manera anticipada, durant els dies previs a l’inici, a la guixeta instal·lada davant del Centre Cívic La Fàbrica.

Mobilitat: trenet gratuït
Per facilitar els desplaçaments, un any més es posarà a disposició dels visitants un trenet gratuït per poder anar còmodament a la Mostra sense haver de patir per l’aparcament. El recorregut del trenet és l’habitual de l’autobús C12, comprès entre Can Batalló – CAP Cabrils i la rotonda de la zona escolar. L’horari del trenet serà de 7 de la tard a 3 de la matinada.

Altres activitats
Durant la Mostra es podrà adquirir l’ampolla de cava amb la placa commemorativa dels 30 anys, a l’estand Roura, dins del recinte de la 31a Mostra.

Dissabte 18 d’agost, a les 8h del vespre, a l’estand de l’Ajuntament de Cabrils, es presentarà el llibre “Sols compto les hores lluminoses. Els rellotges de sol de Cabrils” a càrrec de la Laura Bosch i en Jordi Montlló, responsables de l’edició.

Diumenge 19 d’agost de 10 del matí al 14 del migdia, la Sala La Concòrdia acollirà la 13a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils. També es vendrà cava amb la placa commemorativa 2018.

En edicions anteriors es van arribar a vendre 23.311 tiquets de tastos. Aquestes xifres posen de manifest el reconeixement i consolidació de la Mostra Gastronòmica de Cabrils a Catalunya, que any rere any es demostra que es tracta d’un esdeveniment capaç de rebre visitants d’arreu del territori.

Així doncs, la Mostra Gastronòmica de Cabrils obrirà les seves portes del 17 al 20 d’agost amb la intenció de seguir creixent pel que fa a nombre d’assistents, d’infraestructures i convertir-se en un referent de la comarca.

 

Deixa un comentari