Publicat el 15/02/2023

La Festa del Pèsol d’enguany tornarà a comptar amb activitats com el sopar de gala amb el lliurament del Pèsol d’Or, la degustació popular de pèsol garrofal i la visita a la fira, entre d’altres

 

 

 

Els dies centrals de la celebració de la Festa del Pèsol seran el dissabte 15 i el diumenge 16 d’abril, al parc del Primer d’Octubre.
La regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal, va convocar a finals de gener els productors del pèsol garrofal de Llavaneres i comerciants locals per planificar els detalls de la 23a Festa del Pèsol i definir-ne la data.
En la sessió de treball, es va consensuar que la festa es farà del 14 al 16 d’abril i la Mostra Gastronòmica que l’acompanya, de l’11 de març a l’1 de maig. A més, es va acordar ja la data de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres: se celebrarà els dies 18 i 19 novembre.

Actes de la 23a Festa del Pèsol de Llavaneres:

Sopar de gala: Serà l’activitat que obrirà la Festa Pèsol el 14 d’abril i que tornarà a servir el restaurant Vil·la Minerva. Durant el transcurs del sopar es lliurarà el guardó Pèsol d’Or en reconeixement a la dedicació del cultiu del pèsol de Llavaneres o de la seva projecció exterior.

Parc del Primer d’Octubre: Serà l’espai que acollirà els actes centrals de la Festa del Pèsol, amb l’exposició i venda de pèsol garrofal i altres productes de les hortes de Llavaneres, a més d’altres productes dels comerciants locals, la degustació popular o les actuacions musicals i les activitats infantils.

Mostra Gastronòmica: Tampoc faltaran a la cita els restauradors locals, que oferiran uns menús especials amb el pèsol com a ingredient estrella de les seves cartes. Tota la informació sobre aquesta nova edició de la Festa del Pèsol de Llavaneres la trobareu properament en el web municipal.

 Inscripcions : Si esteu interessats a participar en la Festa del Pèsol 2023, tant a la fira com a la mostra, us hi podeu inscriure en l’apartat de fires, aquí.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari