Publicat el 26/02/2023

Dilluns 27 de febrer acte inaugural de la Fira de l’Ensenyament a l’Espaimar (antiga llotja de pescadors) amb xerrada del director del centre nàutic del Club Natació Badalona, Joan Barberà i del meteoròleg i presentador de TV3, Tomàs Molina

 

 

El Centre Cultural L’Escorxador (c/ de l’Arquitecte Fradera s/n a tocar del CC Màgic Badalona) tornar a ser una edició més l’escenari de l’11a edició de la Fira de l’Ensenyament de Badalona que aquest any ha escollit l’eslògan “Obrim les finestres cap al futur!”.

La Fira es desenvoluparà dijous 2 i divendres 3 de març des de les 9 fins a les 13.30 hores i és un espai d’orientació dirigit a l’alumnat que es troba en el moment de decidir la seva continuïtat en els estudis. Parlem de joves que es troben a final d’una etapa educativa, sigui ESO, cicles, PFI, batxillerat o escola, i també a qualsevol persona que tingui interès per iniciar, continuar o reprendre la seva formació acadèmica.

Les persones assistents a la Fira de l’Ensenyament de Badalona podran participar en activitats, xerrades i tallers diversos, així com consultar els espais d’orientació, informació i difusió d’estudis postobligatoris (cicles formatius, batxillerats, estudis universitaris, Programes de Formació i Inserció –PFI’s-, proves d’accés, formacions ocupacionals amb certificats de professionalitat i altres ensenyaments reglats).

A més, enguany hi haurà un espai dedicat a la inclusió i diversitat, sumant a l’expositor i xerrades sobre formacions i recursos per a joves amb diversitat funcional, del CEE Llevant-Maregassa, els estands de Badalona Capaç i FEMAREC i en les xerrades també es comptarà la col·laboració del SILS-Servei d’Integració Sociolaboral de l’Ajuntament de Badalona.

En aquesta edició, l’Espai Nau 3 acollirà la Human Library 360, un espai de converses amb professionals. Cada franja horària del programa estarà dedicat a un o més àmbits de coneixement (món salut, món empresa, món artístic…) amb la intervenció de més d’un centenar de professionals d’un ampli ventall de perfils.

Acte inaugural a l’Espaimar el 27 de febrer a les 11 hores

L’acte inaugural de l’11 Fira de l’Ensenyament de Badalona tindrà lloc aquest dilluns 27 de febrer a partir de les 11 hores a l’Espaimar, a l’av. d’Eduard Maristany, 1 (l’antiga llotja de pescadors) i consistirà en la xerrada “Badafòrnia ciutat de mar. Horitzó 2030” que comptarà com a ponents el president de l’Associació d’estacions Nàutiques de Catalunya i director dels centres nàutics de La Ràpita, les Cases d’Alcanar, Vinaròs, l’Ampolla, Borriana i del Club Natació Badalona, Joan Barberà i el meteoròleg, presentador de TV3, escriptor, periodista i físic, Tomàs Molina.

Aquesta xerrada forma part del compromís de la Fira de l’Ensenyament de Badalona amb l’Agenda 2030 i amb l’interès d’aportar solucions i facilitar entendre el marc actual i futur dels nous i noves estudiants i professionals. Badafòrnia, és una ciutat que desborda d’activitats nàutiques durant tot l’any i que ofereix oportunitats relacionades amb l’economia i la sostenibilitat.

Assistiran a aquest acte inaugural l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, de l’Ajuntament de Badalona, Aïda Llauradó, i de la regidora de Joventut, Andrea Zapata.
Tríptic informatiu: http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=126648&rendition=web

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari