Publicat el 11/05/2021

En aquest dispositiu s’hi administraran fins a 4.000 vacunes diàries. Donarà cobertura a la població de la Regió Sanitària Metropolitana Nord

La campanya de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya disposarà a partir del dia 1 de juny d’un nou punt de vacunació massiva al Palau d’Esports de Granollers per donar cobertura a la població del Vallès Oriental i de la resta de comarques de la Regió Sanitària Metropolitana Nord (Vallès Occidental, Barcelonès Nord i Maresme).
Aquest nou espai, que obrirà sempre que hi hagi disponibilitat de vacunes, complementarà l’estratègia actual de vacunació, ara repartida entre els punts centralitzats i els equips d’atenció primària.
Al Vallès Oriental actualment hi ha 3 punts centralitzats: el Centre Cívic Can Pantiquet de Mollet, el Teatre Auditori de Llinars i el CAP Corró d’Avall de Les Franqueses. Aquest últim punt es tancarà quan s’obri el Palau d’Esports de Granollers.
A partir de l’1 de juny també entrarà en funcionament el centre de vacunació massiva de la Pista d’Atletisme de Sabadell.

El Palau d’Esports de Granollers, al carrer dels Voluntaris 92, núm. 2, disposarà inicialment de 18 punts de vacunació, zona de recepció i acreditació, zona d’observació per a després de l’administració de la vacuna i un espai per a l’atenció mèdica del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
En aquest nou espai de vacunació massiva, s’hi podran administrar fins a 4.000 dosis diàries, tot i que els primers dies es començarà amb una capacitat inferior per assegurar que tots els circuits funcionin correctament.

La proposta inicial és obrir de dilluns a dissabte, de les 8 h a les 20 h, i els diumenges, de les 8 h a les 14 h.
El ritme de vacunació dependrà en tot moment de la quantitat de vacunes disponibles.

El fet que el Palau d’Esports esdevingui un punt de vacunació massiva no comporta cap afectació de l’activitat habitual de la instal·lació.
El Departament de Salut obrirà aquest nou equipament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut i el SEM, que ja estan treballant per tancar l’operativa de la vacunació i altres aspectes cabdals, com l’accessibilitat al recinte.

Deixa un comentari