Publicat el 25/07/2019

Comença el compte enrere per conèixer el campió del món de la classe  Europe. El Campionat Mundial se celebrarà del 29 de juliol al 9 de agost

El Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres, amb  unes instal·lacions òptimes per a la pràctica de la vela i una gran capacitat  d’organització de grans esdeveniments i de competicions de gran rellevància, ja ho té  tot preparat per acollir el Campionat del Món de la classe Europe.
Durant el Campionat, que se celebrarà del 29 de juliol al 9 d’agost, navegaran per arribar al podi més de 150 embarcacions que competiran en aigües de Sant Andreu de Llavaneres.

Open Week i Nation’s Cup
La Europe World Championship inclou diverses competicions com l’Open Week, que  se celebrarà del 29 de juliol al 2 d’agost en què hi participaran uns 80 regatistes de 10 països que competiran per obtenir resultats classificatoris per a la participació en el Campionat del món. Les proves en l’aigua de l’Open Week començaran el dimarts 30 de juliol i el 2 d’agost es lliuraran els premis.

Entre el 3 i el 4 d’agost se celebrarà la Nation’s Cup, la regata per equips que comptarà amb la participació de regatistes de diferents països d’Europa.

World Championship
Del 3 al 9 d’agost
, més de 150 regatistes d’una desena de països, 11 d’ells del CN El Balís, competiran per ser el campió del món de la classe Europe.
Els dies 3 i 4 es duran  a terme les medicions i les proves a l’aigua es realitzaran del 5 al 9 d’agost.
El diumenge 4 d’agost se celebrarà la cerimònia d’obertura
al centre de Sant Andreu de Llavaneres on els regatistes faran el passeig de bandera i seran rebuts per les autoritats.
Els guanyadors de la World Championship rebran els seus trofeus en l’acte de cloenda del mundial el divendres 9 d’agost.

El Europe World Championship en xifres
Més de 150 regatistes de tot el món, 11 d’ells del CN El Balís.
Durant el campionat es portaran a terme 12 proves a la Open Week i 10 proves al mundial.
L’organització comptarà amb 10 voluntaris.

Més informació del Europe World Championship del CN El Balís:
Web Oficial: http://www.ewc.cnelbalis.com/es/default/races/race  – https://www.facebook.com/cnelbalis  –  https://twitter.com/cnelbalishttps://instagram.com/cnelbalis

Deixa un comentari