Publicat el 27/09/2020

En els darrers dies també s’ha registrat un positiu l’Institut d’Argentona, que han suposat l’aïllament i confinament d’un grup classe de l’Institut

També s’havia aïllat uns dies un grup a l’escola bressol El Bosquet per un cas sospitós i també el departament d’Educació va registrar un cas a l’Escola Les Fonts abans de l’inici de curs.
Tant els centres escolars com les llars de gent gran, espais d’especial vulnerabilitat, continuen aplicant les mesures de seguretat i protocols sanitaris establerts pel Departament de Salut.
Des de l’Ajuntament es fa una crida a la calma i a la responsabilitat de les famílies dels residents i dels alumnes, així com de la resta de ciutadania, per tal que la gestió i desenvolupament de la crisi sanitària al municipi es desenvolupi de la millor manera, assumint que es puguin produir més casos en les properes setmanes.

Des de l’Administració Local es vol contribuir a facilitar informació transparent i amb rigor i demana la col·laboració dels veïns i veïnes per tal d’evitar la difusió de rumors o notícies falses o que no estiguin contrastades.

Deixa un comentari