KUHN, arribar i vèncer, segona etapa de PIRENA Advance a Baqueira Beret | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/01/2012

L´alemany Ullrich Kuhn ha estat el vencedor de la segona etapa de Pirena, disputada avui a Baqueira Beret. L´alemany, que diumenge no va poder iniciar la carrera a causa d´una incidència a la carretera que el va obligar a sol·licitar l´etapa desastre (que suposa una penalització d´una hora), ha completat
els 31 km de recorregut amb un temps excepcional, superant amb comoditat al seu compatriota Karl Habermann i al txec Pavel Pfeifer.


El fins ara líder de la general, Tom Andres, ha tingut alguns problemes i ha acabat cinquè, fet que li ha suposat cedir el liderat al veterà Habermann. Entre els espanyols, el millor ha tornat a ser el navarrès Íker Ozcoidi, cinquè, amb el basc Itoitz Armendáriz, vuitè.
En la general, Habermann disposa ara de 18 segons de marge sobre Pfeifer i 38 sobre Monika Frauchiger. Destacable també que el càntabre Álvaro López Cobo, amb molts problemes en cursa, ha sol·licitat etapa desastre i ha estat penalitzat amb una hora, fet que el situa en l´última posició de la general.
A l´apartat reservat a gossos nòrdics, victòria incontestable per a Lázaro Martínez, que se situa líder d´aquesta categoria amb 12 minuts de marge sobre l´alemanya Tamara Schlemmer. Martínez es mostra confiat en les seves possibilitats de sumar un nou títol en aquesta categoria reservada a gossos nòrdics i afronta l´etapa de demà amb la tranquil•litat que dóna disposar d´un coixí de 12 minuts.
Finalment, entre els esquijòrers, nova exhibició de l´armada txeca, amb Pavel Porubsky com a vencedor de la segona etapa i nou líder de la general. Entre els espanyols, de nou el millor va sigut Victor Carrasco, vuitè a la provisional. Per la seva banda, la catalana Marta Bosch, que debuta en aquesta Pirena, ocupa la tretzena posició de la general. Avui ha disputat l´etapa, de 18 km, amb el seu llaurador, un gos “una mica més lent però que s´esforça molt. Hem sortit a gaudir i ho hem aconseguit”.
Tercera etapa, dimarts 24 a les 9 del matí a Baqueira

Deixa un comentari