JR7. I Campus Javi Rodríguez de Futbol Sala a Vilassar de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/07/2011

El Messi del Futbol Sala Mundial ha fet el seu primer Campus a Vilassar de Dalt

Les dues primeres setmanes de juliol de 2011, Javi Rodríguez, el Messi del Futbol Sala, ha organitzat el seu I campus a Vilassar de Dalt. En aquesta primera edició, hi han participat  55 nens, a les ordres de 7 monitors titulats de primer nivell en futbol sala.

Javi Rodríguez recent campió de Lliga i Copa amb el Futbol Club Barcelona és la figura espanyola més destacada del futbol sala: ho ha guanyat tot, tant a nivell individual com col·lectiu, però cal destacar dos campionats del món capitanejant la selecció espanyola i la Pilota de Plata com a segon millor jugador del món (2004-2005).

L’organització  del Campus ha anat a càrrec del club de futbol sala Atlètic Català de Vilassar de Dalt, de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, i de Proneo Sports  i ha comptat amb el patrocini de Kelme i Roger’s.

Des de la seva creació l’Atlètic Català ha impulsat el futbol sala a Vilassar de Dalt i, en poc més de 10 anys,  ha passat d’una colla de 12 amics i un sol equip sènior a moure més de 120 nens i a preveure 12 equips per a la temporada 2011-2012 completant totes les categories des d’Escola fins a sènior..Després de tres ascensos, l’Atlètic Català juga actualment a Preferent Catalana.

La major part dels nens del Campus són de Vilassar de Dalt, però també en vénen procedents d’altres localitats, com ara: Santa Coloma de Gramenet, Vilassar de Mar, Mataró, Canet de Mar, Cabrils, Premià de Mar i Cabrera de Mar.

A banda del treball tècnic, a l’estela del gran jugador blaugrana han visitat el Campus, el seleccionador nacional d’Espanya de Futbol Sala, Venancio López, i el jugador del Marfil Santa Coloma, Jordi Sánchez.

També s´han dut a terme activitats externes, com és ara piscina, sessions de vídeos, excursions al Camp nou, i a altres campus, etc.

En el marc del Campus, es fomenten els hàbits saludables d’higiene i alimentació, com ara menjar fruita o prendre sucs. I, és clar, l’exercici físic ben fet tot inculcant la filosofia de jugar i participar, sabent que es pot guanyar i perdre, però que sobretot cal respectar l’adversari.

Deixa un comentari