Publicat el 25/02/2016

La nova Junta Rectora del mercat de Vilassar de Mar, sorgida dels resultats de les eleccions celebrades el passat 17 de febrer, ha escollit de nou el soci Josep Pastó Lorca com a president. A més, a aquesta Junta s’hi han incorporat Montse Gel, Fina Ribas i Toni Andrés, així com Sito Vilarrubla, que se sumen a la resta de representants que provenien de les anteriors eleccions.

Josep Pastó és un horticultor de Tiana de llarga trajectòria i molta experiència al sector. Des de setembre de 2014 ja exercia de president del Mercat, i ara, un cop reelegit, seguirà al capdavant d’un equip que es marca com a objectiu el reactivar un sector molt tocat per la crisi i els canvis en els hàbits de compra i consum. 

Es vol desenvolupar accions comercials per estimular la venda de flor i planta tant als mercats locals com al Sud de França, i treballar per a refermar el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya com el principal mercat en origen del sud d’Europa i centre del clúster ornamental del Maresme.

La resta de càrrecs de la Junta queden doncs distribuïts de la següent manera:

President: JOSEP PASTÓ LORCA 
Vicepresident: SITO VILARRUBLA RIUS (Mil Flors)
Vicepresidenta 2: MONTSE GEL BRUGAT (Plantes Gel)
Tresorer: LLUÍS BARTRÉS GARCÍA 
Vicetresorer: TONI ANDRÉS CASANOVAS (Plantes Burriac)
Secretari: MIGUEL VALENCIA JIMÉNEZ (Horticultura Vaypa)
Vicesecretària: FINA RIBAS PARÍS (Vivers Teià)
Vocal: ANDREU CUQUET ALBIOL (Janma Flors)
Vocal: LLUÍS RODRÍGUEZ GRAU (Els 4 rellotges)

Així mateix, com a president del Mercat de Flor, Josep Pastó assumirà també la presidència de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), impulsora del moviment Viles Florides.

Deixa un comentari