Josep Maria Gomis, escultures i dibuixos | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/05/2011

El Museu Arxiu de Llavaneres ha programat per finals d´aquest mes de maig l´exposició Josep Maria Gomis, escultures i dibuixos. La inuguració tindrà lloc el proper divendres 27 de maig, a les 19.30 hores, a Can Caralt.
Segons el crític d´art Pere Pascual, Gomis és posseïdor d’una acurada formació, molt destre en l’ús de la tècnica emprada sempre com a mitjà i mai com a finalitat , Josep Mª Gomis entén molt bé que l’art és mitjà per transmetre sensacions i molt especialment emocions. Que cal fer viure el més íntim per assolir la sempre desitjada comunicació creativa, somni final de tot creador.


Observador dels demés i d’ell mateix , Josep Mª. Gomis se’ns presenta en la seva nuesa oferint les mil cares del seu saber fer: Sensible, dolç, irònic, mordaç, sensual, agosarat, tímid, juganer…. Diverses cares d’un polièdric creador que ha entès com pocs que tota creació per a ser reeixida li cal sempre una bona dosi de misteri. Aquell que sempre està present en els seus treballs , aquell que és un goig descobrir.
Recordeu
Inauguració: divendres 27 de maig
Hora: a le 19, 30 hores
Lloc: Can Caralt, carretera Sant Vicenç, 14
L´exposició restarà oberta fins al 26 de juny
Horaris de visita:
dilluns a divendres de 17 a 20 h
dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
diumenges i festius d’11 a 14 h

Deixa un comentari