Publicat el 30/07/2015

En les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme hi col·laboren restaurants i productors de tota la comarca, amb propostes de plats elaborats amb els tomàquets del Maresme (varietats pometa i de Montserrat) com a protagonista, que participen en el projecte Productes de la terra, i el seu contacte per facilitar-ne la compra, a més d’una recepta fresca per degustar-los a casa.
Els municipis participants a les jornades són:
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.
Restaurants i receptes:
http://www.costadebarcelonamaresme.cat/sites/default/files/agenda/adjunts/tomaquet15_web.pdf


Aquestes Jornades són una ocasió excel·lent per assaborir-hi els tomàquets més gustosos de la comarca. No deixeu passar l’ocasió i gaudiu-ne.
Per trobar tota la informació sobre els “Productes de la Terra” -productes, productors, receptes, restaurants, consulteu el web
www.ccmaresme.cat/productesdelaterra
Fins al 30 d´agost, restaurants de la comarca oferiran plats i menús amb tomàquet del Maresme com a protagonista. Podreu descobrir les harmonies DO Alella proposades per la sommelier i Nas d´Or 2011 Montse Velasco.

Deixa un comentari