Publicat el 01/10/2021

Temps de Calamarenys! Les jornades gastronòmiques dedicades al calamar d’Arenys, retornen aquest octubre en la seva 26a edició

Jornades per promoure l’activitat dels restauradors i la gastronomia arenyenca amb el calamar de potera com a principal protagonista. Enguany amb més restaurants i una oferta gastronòmica més àmplia. També amb algunes mancances, no es farà la tradicional subhasta i també s’ajorna -per prevenció de la covid-19- la Mostra que donava el tret de sortida a les jornades.

Podeu consultar les activitats que realitzarem durant el mes d’octubre per les jornades gastronòmiques del Calamarenys a la web de l’Ajuntament i Turisme.

A poc a poc anem tornant a la normalitat i és per això que en aquesta 26a edició comptarem amb la participació de 23 restaurants, molts d’ells de nous, amb la mostra de plats preparats, més receptes noves, originals i úniques amb calamar d´Arenys.

D’altra banda i malauradament, per motius de la COVID-19 no podrem comptar amb la Mostra Gastronòmica ni tampoc amb la subhasta del peix que se celebrava al Calisay.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari