Publicat el 18/06/2020

Les activitats es faran via telemàtica aquest cap de setmana 19, 20 i 21 de juny

El Museu de Badalona participa des d’aquest divendres, 19 de juny a diumenge dia 21, a les Jornades Europees d’Arqueologia, una iniciativa en la qual hi participen nombrosos museus i jaciments de Catalunya i que va néixer fa deu anys a l’Institut Nacional d’Investigació Arqueològica Preventiva -INRAP- de França.
L’objectiu d’aquestes jornades és promoure i donar a conèixer tots aquells treballs relacionats amb l’arqueologia amb la voluntat de fer arribar a tothom el coneixement disponible d’aquesta disciplina, juntament amb el descobriment, o redescobriment, del patrimoni territorial i de la història.

Aquest any, a causa de la situació provocada per la pandèmia de COVID-19, les Jornades Europees d’Arqueologia no es poden celebrar en la seva forma tradicional. Per aquest motiu aquesta nova edició s’ha plantejat especialment en format digital. Durant aquests dies els participants podran compartir diferents continguts en línia, vinculats amb l’arqueologia de Badalona, que s’anirà difonent a través del web i de les xarxes socials del Museu.

En les Jornades Europees d’Arqueologia de Badalona es podrà descobrir el conducte d’aigües en una breu visita virtual, s’explicarà un projecte d’arqueologia experimental que recrea com es feia el processat de la carn i com era el seu consum en època romana, i, per als més petits es proposa un taller per fer un joc romà.
Museu Badalona: https://www.museudebadalona.cat/es/el-museo/

Deixa un comentari