Publicat el 13/02/2023

Del 23 al 25 de febrer s’organitzaran les Jornades amb diverses activitats, com una conferència, una obra teatral a La Sala i una ofrena floral en homenatge a les víctimes i persones represaliades de la Guerra Civil

 

 

L’Ajuntament, amb la col·laboració del Memorial Democràtic d’Agentona, organitza una nova edició de les Jornades de Memòria Històrica, amb una programació que inclou diverses activitats de commemoració i record.

CONFERÈNCIA: VERITAT, JUSTÍCIA I REPARACIÓ
Dijous 23 de febrer, 19 h, al Saló de Pedra
L’equip encarregat de desenterrar la fossa 126 de Paterna, una de les més grans dels desapareguts de la Guerra Civil i la dictadura franquista, ens ofereix una conferència sobre el seu treball i descobriments.
A càrrec de l’equip d’ATICS: Cesc Busquets, Jordi Ramos i Núria Armentano.
Entrada lliure, aforament limitat.

OBRA TEATRAL: L’ENTERRADOR, DE GERARD VÁZQUEZ I PEPE ZAPATA
Divendres 24 de febrer, 20.30 h, La Sala d’Argentona
L’obra pretén ser un homenatge a totes les persones que, amb la seva determinació van deixar testimoni d’humanitat i dignitat enmig de l’horror i la barbàrie de la Guerra Civil i la postguerra. ENTRADES 

OFRENA FLORAL
Dissabte 25 de febrer, 12 h, al parc del Memorial Democràtic d’ArgentonaÇ
Homenatge a les víctimes i represaliats de la Guerra Civil i per la dictadura franquista, davant del monument es va inaugurar ara fa 5 anys a la plaça del Memorial Democràtic.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

Deixa un comentari