Publicat el 28/04/2021

Se celebrarà de forma virtual, per tractar sobre els canvis als nostres pobles i ciutats per la irrupció del teletreball a causa de la pandèmia

El proper divendres, 30 d’abril, de 12 a 14 hores, se celebrarà la jornada virtual “La pandèmia i el teletreball: valoració del seu impacte”, organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Institut d’Economia de Barcelona (IDB) per tractar sobre els canvis als nostres pobles i ciutats per la irrupció del teletreball a causa de la pandèmia.
El diputat de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, participarà en la inauguració d’aquest seminari web.

En aquesta jornada es farà públic un nou IEB Report, en el qual alguns investigadors i acadèmics han analitzat la qüestió, abordant l’abast potencial i real del teletreball a Espanya, l’efecte que pot tenir sobre l’estructura de les ciutats i com ha afectat el mercat immobiliari de l’àrea metropolitana de Barcelona.
La visió acadèmica es complementarà amb les experiències de teletreball de l’Administració pública i l’empresa, així com dels treballadors.

Hi intervindran:
Jordi Jofre-Monseny, investigador de l’Institut d’Economia de Barcelona i professor agregat de la Universitat de Barcelona
Lola Miró, directora dels Serveis de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona
Joan Mauri, professor titular de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona
Rebeca Marín, directora de Recursos Humans i Organització d’Aigües de Barcelona
Programa de la jornada : https://www.diba.cat/es/web/pandemia-i-teletreball

La pandèmia i el teletreball: valoració del seu impacte
Dia: Divendres, 30 d’abril
Hora: De 12 a 14 hores
Lloc: Canal de Youtube de la Diputació de Barcelona: https://www.youtube.com/watch?v=eiQCg1sYU28

Diputació de Barcelona

 

 

Deixa un comentari