Publicat el 21/01/2022

Jornada de cooperativisme dins el món educatiu al Masnou

 

El pròxim 29 de gener Coop Maresme organitza la primera jornada de l’any per treballar al voltant dels valors del cooperativisme en l’educació

 

Coop Maresme organitza el pròxim 29 de gener la primera jornada de l’any 2022 sobre el cooperativisme, i els seus valors, dins el món educatiu. L’esdeveniment serà a partir de les 9:30 a l’espai Joan Comellas, Edifici Centre del Masnou (carrer de Josep Pujadas Truch, 1A) de 9:30h a 13:30h. i compte amb la participació de diverses entitats, com Musicop i CuEmE

L’esdeveniment anirà acompanyat per representants de l’entorn de l’educació en diferents disciplines, així com les entitats Musicop, CuEmE, Versambrant, i MedianT la Danza.  A més, la xerrada inaugural serà a càrrec de la professora i activista Noemí Durant, impulsora de La Casa Voladora i Reescriure entre cossos, un espai per la creació col·lectiva on s’hi acull múltiples propostes culturals.

El programa consta de diferents activitats, des de taules d’experiències al voltant de la reflexió en l’educació crítica, fins a dinàmiques i espais de creació i experimentació de propostes educatives. “Reflexionarem sobre el cooperativisme, el món educatiu i com vivim a nivell intern el feminisme (…) Tancarem amb una dinàmica corporal per integrar tot allò que hem treballat durant el matí”, explica una de les integrants de MedianT la danza.
La finalitat és que les participants puguin fer de la jornada un lloc de formació, i d’aprenentatge, amb la finalitat d’aplicar els coneixements a les aules i l’entorn educatiu.

Totes les participants que hi vulguin participar poden inscriure’s directament aquí.
Coop Maresme té com a eix transversal en les seves línies de treball l’educació. És per això que, juntament amb el Moviment Educatiu del Maresme, realitza diverses accions formatives adreçades al professorat amb l’objectiu d’acostar l’economia social i solidària a les aules així com incorporar els valors i els principis del model econòmic cooperatiu a l’aula.

 

Redacció
Imatge i font:Coopmaresme

 

Deixa un comentari