Publicat el 18/05/2021

L’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats esportives de la vila, organitza pel dissabte 29, la jornada d’activitats nàutiques ‘La mar de bé’  

La jornada, que tindrà lloc a la platja de Llevant i al port de la vila, permetrà a la ciutadania practicar tres esports nàutics com són el caiac, el pàdel-surf i el rem.
En el cas del caiac, es tracta d’una activitat oberta a famílies amb menors que es fa amb una l’embarcació de dues places. L’edat mínima per participar-hi és de 8 anys. L’activitat es farà de 9 a 13.45 h a la platja de Llevant.

El pàdel-surf és una activitat individual, tot i que la pot realitzar un/a adult/a amb un nen o nena. L’edat mínima per participar és de 12 anys. Com en el cas anterior, es farà de 9 a 13.45 h a la platja de Llevant.

Finalment, el rem consistirà en un bateig de mar amb un llagut català amb 8 vogadors i un timoner. L’activitat, que es farà de 10 a 14 h des del port de Premià de Mar, permetrà als participants contemplar la vila des del mar mentre aprenen a remar. L’edat mínima per participar és de 14 anys.

Les places són limitades i per participar en totes les activitats s’ha de fer inscripció prèvia:
En el cas del rem a l’adreça electrònica somrempremia@gmail.com, i
Per fer caiac i pàdel-surf a cercleaventura@cercleaventura.com.
Es contemplarà la normativa de seguretat sanitària contra la COVID-19 i caldrà dur posada la mascareta.
En cas de mal temps s’ajornarà l’activitat.

La jornada ‘La mar de bé’ l’organitza l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Nàutic de Premià de Mar, Marina Port Premià, Rem Premià i Cercle Aventura.

 

Deixa un comentari