Publicat el 10/05/2021

A més a més, diumenge es presentarà l’òpera ‘Aida’ de Giuseppe Verdi a càrrec de la Fundació Òpera de Catalunya

Al Teatre Auditori de Granollers, aquest divendres 14 de maig a les 20h, es representarà La cabra, o qui és Sylvia?, una obra interpretada per una gran parella artística com són Jordi Bosch i Emma Vilarasau i estaran acompanyats de Roger Vilà i Jordi Martínez.

Sota la direcció d’Ivan Morales i la traducció de Josep Maria Pou, aquest espectacle reflexa molt bé la idea original del creador, Edward Albee, fent reflexionar al públic sobre com establim els límits de la nostra tolerància, fent servir la comèdia com a vehicle principal pel debat.
Edward Albee, va ser un dramaturg nord americà que es va criar en un ambient molt relacionat amb el teatre, gràcies als seus pares adoptius, els quals van proporcionar-li una gran educació intel·lectual. Un escriptor polèmic que sempre va manifestar-se rebel amb les seves creacions i que va fer obres tan conegudes com ¿Quién teme a Virginia Woolf?.

Quan Edward Albee va publicar La cabra, o qui és Sylvia?, a principis de segle els teatres de mig món van quedar trasbalsats al veure una història d’amor zoofílic i, després de fer temporada a La Villarroel de Barcelona, aquest divendres arriba a Granollers.
Aquesta obra narra la història d’una família americana exemplar, en què Martin (el pare) guanya el premi Pritzker, com a Nobel d’arquitectura, i li fan el que serà el gran encàrrec de la seva carrera, la creació d’una ciutat en mig del desert. Té una vida envejable, una dona intel·ligent i atractiva i un fill sensible i responsable que admira els seus pares. Una família americana d’esquerres, triomfadora i amb una vida envejable, que es veurà trasbalsada pel secret que guarda Martín. L’espectacle ens parla de la falsa moral, dels límits de la tolerància i la hipocresia.
Ivan Morales, director de l’obra, assenyala que “la clau d’aquest espectacle és la reflexió sobre temes complexos i existencialistes, mitjançant una obra popular que està disfressada de comèdia.”

Funció accessible
Aquest espectacle és accessible per a persones amb problemes auditius o de visió i ofereix diversos sistemes com l’audiodescripció, subtitulació, ajuda auditiva o bucle magnètic: (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=T45uFl_YUU2MfUJbo14opbFZ2Sg9hvpNnJrTBvHABqdUN1dLQk5TS0ZJVFZLN0xNNTFaNkROUzg1OC4u).

Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3346-la-cabra-o-qui-es-sylvia.html

Aquest diumenge 16 de maig a les 18h, la Fundació Òpera a Catalunya presenta Aida, una òpera de Giuseppe Verdi en quatre actes que ens situa a l’Egipte dels faraons, en una campanya militar d’etíops contra egipcis. Aquesta òpera parla de la tortuosa història d’amor entre el cap militar egipci Radamès i Aida, una princesa etíop que ha estat segrestada en plena guerra i que han convertit en esclava.

Una hora abans, a la Sala Petita del TAG, es farà la presentació de l’espectacle a càrrec del musicòleg Marc Heilbron, llicenciat en Història de l’Art per la UB. També va ser el fundador i redactor en cap de la revista Òpera Actual i ha treballat al Gran Teatre del Liceu, entre d’altres.

Més informació de l’Espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3319-aida.html

 

Deixa un comentari