Publicat el 21/04/2022

S’acosta La Diada de Sant Jordi i, amb ella, els Jocs Florals del CFP

 

Queda lluny el naixement d’aquest concurs dels Jocs Florals: va ser en ple confinament domiciliari amb la idea de poder celebrar junts, en la distància, Sant Jordi. Seguim amb la innovació feta a la segona edició: convidem a participar al concurs a altres entitats. Així, volem que sigui un esdeveniment comunitari, cultural i inclusiu, dirigit a persones ateses des de recursos de salut mental de la comarca del Maresme.

Un Concurs de temàtica lliure en dues modalitats
Els Jocs Florals cerquen donar lloc a la llibertat i a la creativitat de les persones participants. Així doncs, no hi ha cap indicació de temàtica, la idea és que cadascú escrigui sobre el que vulgui i/o senti.
Això sí, l’obra haurà de ser narrativa breu o poesia. En el primer cas, amb una extensió no superior a les dues pàgines i, en el segon, a una pàgina.
Pot ser tant en català com en castellà, estar signada amb pseudònim o nom real. I, pels que estiguin més engrescats en participar-hi, poden fer-ho en les dues modalitats. Cada persona només podrà enviar una obra a cadascuna de les modalitats.
Estarem contentíssims/es de que formeu part d’aquest concurs!

Us presentem les bases dels Jocs Florals per tal de que en coneixeu els detalls:
https://www.cfpmaresme.org/wp-content/uploads/2022/03/JOCS-FLORALS-2022.pdf

Jocs Florals del CFP

Jocs Florals del CFP

Redacció
Imatge i font: CFP Centre Formació Prevenció

 

 

Deixa un comentari