Publicat el 03/11/2022

El Cicle d’acústics Maresme Sound torna el dissabte dia 12 de novembre, i ho farà a un entorn molt especial: Ca l’Arenas. Centre d’Art del Museu de Mataró

 

 

 

En el  pati de Ca l’Arenas tindrà lloc el concert de Joana serrat en un format intimista i proper. Una oportunitat, en el Maresme Sound, per gaudir de la música de Joana Serrat en format duo amb Carla Serrat, la seva germana.

El cinquè àlbum de la trajectòria de Joana Serrat, la cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, és un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós que ha titulat, “Hardcore from the Heart” (Great Canyon Records), i amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l’Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l’any a la revista Ruta 66.
A “Hardcore from the Heart”, l’artista osonenca es confronta a si mateixa, a una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’espectador i que constitueix un dels cims literaris de l’artista, un nom respectat en l’escena del folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units on, per cert, ha enregistrat aquest darrer disc.

Joana Serrat + Visita guiada a l’exposició de l’artista Carme Garolera 12 de novembre.
Obertura portes i visita guiada a les 19 h. Concert a les 20 h.
Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró  12€ (+despeses gestió online)
Carrer Argentona, 64 Mataró

El cicle d’acústics Maresme Sound continua apostant per concerts de petit format  amb presència d’artistes de l’escena independent catalana i grups emergents de Mataró i la seva comarca.
Enguany el festival combina música, patrimoni arquitectònic, natura i visites guiades a espais i exposicions artístiques.

PRESS KIT AQUÍ

Maresme Sound,  organitzat per Dòria Llibres i Aiguamoll Música en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i Casa de la música de Mataró, constarà de sis concerts en diferents escenaris de la ciutat, com el tercer pis de la llibreria Dòria, el pati de Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró, o els jardins del Centre de Patrimoni arqueològic i natural a la masia de Can Boet.

En total sis artistes o bandes entre els quals destaquen The New Raemon, que portarà el seu pop de cantautor en duet, Joana Serrat, amb un dels millors discos de l’any passat segons la premsa especialitzada, Carlota Flanêur, presentant el seu primer disc de debut “Uncertainty” i a Ricky Gil, que acaba d’estrenar “Infinites Rutes Invisibles”, el seu primer treball fora del mític grup Brighton 64.
Maresme Sound farà costat a la producció local, programant a bandes i artistes emergents com The Outside Hours, a més del barceloní Caustic Roll Dave.

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb l’Ajuntament de Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Can Boet i Ca l’Arenas, es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s’hi realitzen i les diferents exposicions com la del Parc del Montnegre i el Corredor, l’exposició de l’artista Carme Garolera o la visita al jardí mediterrani.
Les entrades dels concerts del Maresme Sound es podran comprar:
Per anticipat a la llibreria Dòria (
Carrer de la Riera, 100 Mataró), o al web:  maresmesound.com.

 

Redacció
Imatge i font: Maresme Sound

 

 

Deixa un comentari