Publicat el 02/05/2024

A la Gala i davant d’una audiència internacional de 400 periodistes esportius, dirigents i esportistes, Campolier va subratllar l’essència d’una societat catalana que no coneix límits i aspira a superar-se constantment

 

 

L’alcalde de Santa Susanna obre la Gala dels AIPS Sport Media Awards explicant als periodistes esportius, dirigents i esportistes vinguts de tot el món els valors que hi ha darrera de la sardana i els castells, símbols de Catalunya i la seva gent.

Campolier, va destacar els valors de la unitat, dignitat, força i inconformisme d’una societat com la catalana, que vol superar-se constantment. Va expressar aquest missatge davant dels 400 participants de l’esdeveniment internacional. El discurs es va fer en català, castellà i anglès i es va retransmetre en directe a través de diversos canals.
L’alcalde va compartir aquests pensaments després de l’actuació inicial dels Castellers de l’Alt Maresme i la colla sardanista Mans Amigues, destacant la simbologia d’aquestes tradicions en l’energia i la perseverança del poble català.

Els AIPS Sport Media Awards, durant la Gala van fer el lliurament dels màxims guardons internacionals al periodisme esportiu de diverses plataformes, incloent fotografia, vídeo, digital, ràdio i televisió.

Aquest 86è Congrés de l’AIPS, celebrat a Santa Susanna, commemora també el centenari de l’organització i reuneix més de 400 participants de tot el món.
Durant el congrés, Edwin Moses, llegenda de l’atletisme i considerat el rei de la cursa dels 400 metres tanques, hi va presentar el seu film autobiogràfic, “Moses 13 steps”. El títol del film fa referència al nombre de passes que ell feia entre tanca i tanca abans de saltar. La pel·lícula estarà aviat disponible a les plataformes digitals.

 

Redacció

Deixa un comentari