Joan Baliarda és escollit de nou alcalde de Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/06/2011

L´acte de constitució del Consistori va tenir lloc en una Sala de Plens plena a vessar


Dissabte 11 de juny es constituïa el nou Ajuntament de Premià de Dalt que, per primera vegada, compta amb 17 regidors (fins ara en tenia 13). L´alcalde electe ha estat Joan Baliarda (CiU), que enceta, així, el seu sisè mandat al capdavant de la corporació municipal (és alcalde des de l´octubre de 1994).


Joan Baliarda i Sardà ha assolit l´alcaldia després d´obtenir els 10 vots dels regidors de CiU i del PP, aconseguint l´alcaldia per majoria absoluta en la primera i única votació. La resta de forces (PSC, ERC i SI) van optar per a no presentar candidatura i van votar en blanc.


Després de rebre la vara d´alcalde de mans del president de la mesa d´edat, Antoni Urrea (CiU), l´alcalde electe donava per constituït el nou Ajuntament i ha obert el mandat elogiant els companys i companyes que formaran govern i qualificant-los “com un equip cohesionat i capacitat per a tirar endavant les propostes per a fer de Premià de Dalt el poble que tots volem, a partir de l´eix vertebrador de la nostra política, els serveis a les persones”.


Tot seguit, els representants de la resta de forces polítiques també es van pronunciar per a manifestar quina serà la tasca que desenvoluparan durant aquest mandat a l´Ajuntament de Premià de Dalt, ja sigui des del govern o des de l´oposició.


En els propers dies es convocarà una primera sessió plenària per tal de definir les regidories que assumirà cadascun dels regidors que formen part de l´equip de govern

Deixa un comentari