Joan Balcells s’incorpora a l’Escola del Club de Tennis Barcelona Teià | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/10/2012

L’equip de l’Escola del emblemàtic Club de Tennis Barcelona Teià ha rebut una incorporació de luxe per l’inici del curs 2012-2013: Joan Balcells, exprofessional del tennis amb un llarg palmarès internacional, i recordat per molts per la seva primera victòria de la Copa Davis per Espanya a l’any 2000. El seu millor ranking a l’ATP va ser el 57º.
Els encarregats de la direcció i gestió de l’Escola del Club són l’empresa de serveis esportius, Sport&Life, i el també exprofessional del tennis, Félix Mantilla que compagina la seva feina amb la Federació Australiana de Tennis i la creació d’aquesta cantera de jugadors. En Fèlix Mantilla, guanyador de 10 títols individuals, va acumular una llarga trajectòria com a jugador, de més de 12 anys i va arribar a entrar en el top ten mundial l’any 1998.
“Amb l’arribada d’en Joan al equip pretenem que els jugadors que ja tenim tinguin més recorregut per tal de que alguns d’ells puguin arribar a ser professionals. També formarem grups de competició d’alt rendiment amb gent d’arreu del món, on professionals i futures promeses portaran a terme entrenaments individualitzats a nivell tècnic, tàctic i mental.“ Comenta la direcció de l’Escola.
Aquest mes, sport&life també inicia l’Escola de Pàdel Infantil i per adults que s’espera que tingui una gran acollida degut a la gran afició que hi ha a la actualitat per aquest esport.
A més de 25 anys a les seves esquenes, el Club de Tennis Barcelona Teià,  està congregant un equip de professionals compromesos en convertir la pràctica del tennis i del pàdel, en una gran passió.

Deixa un comentari