Publicat el 23/07/2014

El passat dilluns 21 de juliol s’ha celebrat l’assemblea d’ERC – Acord pel Masnou per escollir el candidat a l’alcaldia del Masnou per a les eleccions municipals de 2015. Una cinquantena d’assistents han escollit per unanimitat el candidat proposat per l’executiva local Jaume Oliveras i Maristany.
Jaume Oliveras ja va ser candidat a les passades eleccions de 2011 i actualment és el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament del Masnou. Al mateix temps s’ha aprovat la creació de la comissió electoral municipal  encarregada de fer la proposta de llista i es va presentar la campanya “Tens molt a dir” amb la nova web que promou la participació de la ciutadania (http://acordpelmasnou.cat/). També es va anunciar que el proper 26 de setembre es farà l’acte oficial de presentació del candidat.
A l’assemblea també es va presentar l’acord signat entre Esquerra Republicana de Catalunya – Acord pel Masnou amb Nova Esquerra Catalana. Seguint el que ja va passar a les darreres eleccions europees al Masnou també hi ha la voluntat de repetir aquest acord. Esquerra Republicana de Catalunya – Acord ple Masnou i Nova Esquerra Catalana han expressat la voluntat de treballar plegats en una alternativa progressista al Masnou i que aglutini a tots els sectors partidaris del procés cap a la sobirania del nostre país.
A la cloenda Jaume Oliveras ha expressat la voluntat de continuar creixent de la candidatura refermant els compromisos de l’Acord pel Masnou i també el compromís amb el 9 de novembre i la determinació per assolir la República Catalana.  També ha repassat alguns aspectes de la gestió municipal on ha incidit més la tasca del grup municipal d’ERC – AM i ha mantingut el compromís de treballar fent un bon equip i la dedicació per aconseguir el màxims objectius electorals.  Oliveras ha declarat: “Tenim una conjuntura local i nacional favorable.  Tenim un projecte pel Masnou clar però que necessita la col·laboració de molta gent. Estem en disposició de guanyar l’alcaldia del Masnou les properes eleccions”.

Deixa un comentari