Ja us podeu apuntar a la Caminada dels Tres Pobles que se celebra el 6 de maig. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/04/2012

El 6 de maig és el dia de la Caminada dels Tres Pobles, una cita esperada pels veïns i les veïnes d’Alella, el Masnou i Teià per gaudir plegats d’un dia de convivència passejant pel territori que comparteixen. La caminada s’ha consolidat en els seus set anys d’existència com un esdeveniment assenyalat per a tothom a qui li agradi caminar i fer activitats esportives a l’aire lliure. Aquesta proposta esportiva, organitzada pels tres ajuntaments, és també una bona oportunitat per gaudir de la natura, fomentar les relacions socials i conèixer millor el territori compartit.
Enguany, i com a novetat, la caminada disposa d’una pàgina web pròpia, (
www.lacaminadadels3pobles.com) des de la qual es podrà accedir a tota la informació de l’esdeveniment i tramitar les  inscripcions. El termini per apuntar-s’hi finalitza el 3 de maig i el número de participants està limitat a 1.400 persones.
La caminada és gratuïta i oberta a tothom, grans i petits. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta i els joves d’entre 14 i 18 anys, que no vagin acompanyats, hauran de portar una autorització signada.
Com a les edicions anteriors, la caminada proposa un recorregut matinal d’uns 10 quilòmetres. Enguany els caminants aniran fins al Turó de Can Colomer i baixaran pel Coll de Font de Cera, passant per Can Magarola, per acabar el recorregut al Parc Arqueològic Cella Vinaria-CAT on s’oferirà un esmorzar gratuït a tots els participants.
El punt de trobada per als caminants alellencs és el Bosquet, davant de l’Institut Alella, a les 9h. A la mateixa hora sortiran els participants del Masnou que començaran el recorregut a la plaça Ramón y Cajal. La sortida des de Teià serà a les 9.30h, dels del Poliesportiu Municipal El Cim. L’arribada està prevista cap a les 13h.
Les dades
Inscripcions: fins al 3 de maig, a través del web
www.lacaminadadels3pobles.com
Recorregut: 10 km
Participació: limitada a 1.400 caminants
Sortida: a les 9h, al Bosquet
Arribada: a les 13h, al Cella Vinaria-CAT

Deixa un comentari