Publicat el 24/07/2022

Aquest 2022 hi tornem! amb una Festa Major plena de Música i Cultura Popular. Del 31 de Juliol al 3 d’agost

 

 

 

Cabrera de Mar commemora la festivitat de Sant Feliu organitzant la seva Festa Major, una festa mediterrània, oberta a tothom, a veïns i visitants, a grans i petits, amb actes i programació per a tots els gustos. Cabrera de Mar us obre les portes de bat a bat i us ofereix acollida i sobretot festa!!!

La nit més esperada de l’any arriba amb  L’Emplaça’t que vol combinar l’arrel tradicional amb la festa popular i el foc ballant i saltant al voltant de les figures!
RIU és l’encarregat de posar música a aquest acte i ens acompanyarà mentre les figures, el foc i la gent ballen al voltant de la plaça.
Un cop sonen les campanes de les dotze… les figures i les comparses sortiran a ballar al ritme de la música. Quan hagin sortit totes tornarà a sonar la cançó principal de l’acte que tots i totes ballarem i cantarem plegats!

A la pàgina web de l’emplaça’t 2022  https://xn--emplaat-yxa.cat/ hi  trobareu tota la programació així com també podreu comprar les entrades dels actes de pagament!

Cabrera de Mar us obre les portes de bat a bat i us ofereix acollida i sobretot festa!!!

Concert dels Pets! 
El divendres 29 de juliol a les 21.30 a l’ Escenari Principal de Cal Conde!
Serà l’únic concert que el grup català realitzarà al Maresme aquest estiu on ens presentaran el seu nou gran èxit, 1963!  Us perdreu aquesta oportunitat única de gaudir d’un concert extraordinari en un entorn immillorable?  El preu és de 20€
Compra d’entrades al web: https://entradas.codetickets.com/entradas/els-pets/31417/aj-cabrera-de-mar/online

Big Band Vilassar
El diumenge 31 de juliol a les 21:00 a l’ Escenari Principal de Cal Conde!
La Vilassar Big Band l’integren un total de 20 músics sota la direcció de Joan Moragas. El seus objectius primordials són apropar i divulgar el repertori jazzístic i propulsar la vàlua de la música en viu. El preu és de 12€
Compra d’entrades al web: https://entradas.codetickets.com/entradas/big-band-vilassar-de-mar/31425/aj-cabrera-de-mar/online

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

Deixa un comentari