Publicat el 22/10/2018

Se celebren del 7 al 9 de novembre i inclouen tallers pràctics per millorar la presentació professional davant les empreses i una sessió de networking.

Per quart any consecutiu els ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià uneixen esforços per organitzar conjuntament les Jornades d’Ocupació. El networking és l’eix principal d’aquesta quarta edició. El programa inclou diferents accions dirigides a la preparació de les presentacions professionals que es posaran en pràctica en una trobada amb diferents empreses dels tres municipis organitzadors.

Les Jornades tenen per objectiu donar a conèixer la situació del mercat de treball i facilitar eines que ajudin a la recerca de feina a les persones aturades o a les que volen canviar d’activitat. Són també una bona oportunitat per a aquelles empreses que vulguin ampliar la seva formació en tècniques de selecció de personal des de l’àmbit de les competències.

Inici amb espectacle teatral a Alella
El programa de les Jornades arrenca el dimecres 7 de novembre a Alella. L’acte inaugural es farà a les 10h a Can Lleonart i anirà acompanyat de la conferència teatralitzada Speaktacular-El candidat, a càrrec d’Albert Bosch i Joan Plans, que tracta sobre la importància del canvi d’una manera entretinguda i impactant.

Els dia 8 i 9 de novembre, les sessions es traslladaran a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines del Masnou (edifici Centre). En aquest escenari s’ha programa per al dijous 8 una sessió pràctica per ensenyar les persones que busquen feina la manera de preparar una presentació professional efectiva davant les empreses, a càrrec de l’empresa especialitzada HumanLab.

L’últim dia de les Jornades, el 9 de novembre, Rosaura Alastruey, experta en networking, xarxes socials i inserció laboral, pronunciarà la conferència La feina es mou per… Contactes? Ho saps? Vine i comença a treballar el teu networking (ben fet).
Paral·lelament, al mateix espai de l’edifici Centre, es farà un taller pràctic adreçat a empresa sobre noves tècniques de selecció, a càrrec de Human.Lab.

A partir de les 11.30h es durà a terme una sessió de networking per facilitar el contacte entre empreses dels tres municipis i persones en procés de recerca de feina. La sessió té una durada prevista de dues hores i per poder prendre part cal haver participat prèviament a la resta d’activitats de les Jornades.

Les jornades, organitzades des dels ajuntaments dels municipis d’Alella, El Masnou i Teià amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, són obertes a tothom. Les sessions són gratuïtes però les places són limitades i per tant cal fer inscripció prèvia del 22 d’octubre al 6 de novembre emplenant aquest Formulari:   http://www.alella.cat/formulari.php?id=10286

Quartes Jornades d’Ocupació d’Alella, El Masnou, i Teià. 7, 8 i 9 de novembre

Dimecres 7 de novembre 
10h Can Lleonart
Inauguració institucional de les Jornades. Conferència teatralitzada “Speaktacular – El candidat”.
A càrrec d’Albert Bosch  i Joan Plans  (www.speaktacular.net).
Durada: 2 hores.

Dijous 8 de novembre
10h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou)
Sessió pràctica per a candidats: “Com preparar una presentació professional a les empreses – Elevator Pich”
A càrrec de M. Carmen Martínez, d’HumanLab.  (www.humanlab.es).
Durada: 4 hores

Divendres 9 de novembre
10h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou)
Conferència: “La feina es mou per… contactes? Ho saps? vine i comença a treballar el teu networking (BEN FET).
A càrrec de Rosaura Alastruey (www.rosauralastruey.com)
Durada: 1 hora
10h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou)
Sessió practica per a empreses:  “Noves tècniques de selecció: Speed Networking. Selecció per competències”. 
A càrrec de M. Carmen Martínez, d’HumanLab.  (www.humanlab.es).
Durada: 1 hora
11.30h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou)
Speed Networking. Trobada entre empreses i persones en procés de recerca de feina dels municipis d’Alella, El Masnou i Teià.
A càrrec de M. Carmen Martínez, d’HumanLab.  (www.humanlab.es).
Durada: 2 hores
13.30h Sala Polivalent de la Biblioteca Joan Coromines (edifici Centre del Masnou)  Acte de cloenda de les Jornades

Organitza: Ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià

 

 

Deixa un comentari