Publicat el 21/07/2021

El complex d’oci centrat en el món del terror tornarà a obrir portes el proper 15 d’octubre i ho farà a Illa Fantasia, de Vilassar de Dalt

Aquest dimarts al migdia s’ha fet la presentació oficial a les instal·lacions del parc aquàtic on s’han donat a conèixer tots els detalls de la nova edició. A l’acte hi han assistit els propietaris del complex de piscines i tobogans d’aigua, Josep Maria i Joan Cama, l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, l’alcaldessa de Vilassar de Dalt, Carola Llauró, i els dos directors d’Horrorland, Cristina Raya i David Moreno. Més de 30 periodistes, patrocinadors, entitats i institucions no s’ha volgut perdre l’ocasió per conèixer de ben a prop tots els detalls del nou projecte.

Segons els propietaris d’Illa Fantasia, Josep Maria i Joan Cama, “nosaltres hem posat el terreny i Horrorland el talent. Ha estat un amor a primera vista des del primer dia”. Els promotors del parc del terror han rebut vàries ofertes per instal·lar el complex un cop va marxar de Cercs, “ens han fet ofertes d’arreu de Catalunya i ens van insistir molt per anar a Madrid. Creiem que aquest és el millor destí ja que compleix els tres requisits que buscàvem, situat a prop de Barcelona, accessible amb transport públic, extensió i terreny suficient per poder seguir creixent i ampliar l’oferta d’atraccions i experiències”, explicaven Cristina Raya i David Moreno, directors del parc del terror.

Els alcaldes de les dues poblacions on es troba el parc han destacat l’impacte turístic i econòmic que pot comportar un projecte d’aquestes dimensions. Calculen un augment del 30% del turisme durant la temporada d’obertura alhora que han reconegut sentir-se orgullosos d’haver estat les poblacions escollides perquè estan convençuts que és una molt bona notícia per a la zona.

Horrorland estrenarà 6 haunted houses (passatges del terror) de temàtiques variades, presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts del parc. Els visitants també podran gaudir de la zona de jocs, la botiga oficial del parc, punts de restauració, fer-se fotografies amb els personatges i provar el nou “Sustomatón”.

Es busquen actrius, actors i personal de serveis
Durant la roda de premsa, el parc ha anunciat que durant els primers dies de setembre, es publicaran ofertes de feina per treballar durant tota la temporada d’obertura. Es necessitaran un total de 170 persones entre personal d’accés, restauració, jocs, logística, actrius i actors.
També es busca personal per fer ensurts;  Horrorland s’encarregarà de fer la formació a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se al món del terror i que no tinguin experiència prèvia.

El parc ja ha venut el 40% de les entrades disponibles per aquesta tercera temporada

Reserva d’entrades:
El complex obre portes el 15 d’octubre i finalitzarà la seva tercera edició el 15 de novembre. Els organitzadors d’Horrorland han recordat que aquesta tercera temporada serà curta, només 11 dies d’obertura amb un total de 16.500 entrades a la vista.
Aquesta any i degut a la situació actual de la pandèmia, el parc ha decidit vendre les entrades per grups. D’aquesta manera es podrà garantir en tot moment la convivència entre grups bombolles i mantenir les distàncies de seguretat durant l’estada al recinte.
S’ofereixen diferents modalitats d’entrades a partir de 35€. Es poden adquirir a la pàgina web del parc. (https://www.horrorlandpark.com/comprar-entradas/)

 

Deixa un comentari