Publicat el 28/04/2021

La plataforma www.comprales3viles.cat conté els millors productes de Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt

Les tres viles, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han posat en marxa una plataforma de compra per Internet amb lliurament a domicili.
El marketplace o supermercat digital és ja una realitat. Actualment, la plataforma compta amb els serveis d’una desena de botigues, bars i restaurants dels tres municipis. Així mateix, permet adquirir productes frescos del Mercat Municipal de Caldes d’Estrac.
El regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Freddy Freixas, anima els habitants de la comarca a descobrir la nova plataforma en línia. «Ara tenim l’oportunitat de comprar des de casa i de manera ràpida, còmoda i intuïtiva productes de qualitat a establiments de proximitat», explica el regidor de Caldes Freddy Freixas.

Els establiments caldencs, que no formen part de la botiga en línia i volen fer-ho, encara poden apuntar-se de manera gratuïta. La iniciativa permet ampliar els canals de venda, anar més enllà de la venda física, i endinsar-se en el món digital, anunciant i venent els productes i arribant a nous públics.
Per a participar-hi, tan sols cal omplir el següent formulari: https://caldetes.cat/formulari.php?id=8036

Descobreix la nova botiga en línia de les 3 Viles a:  www.comprales3viles.cat

 

Deixa un comentari