Publicat el 15/08/2017

Poden fer-ho, fins al 30 de setembre, les persones empadronades a Argentona majors de 16 anys i aquelles amb alguna propietat poden participar a la consulta ciutadana.

Des del passat dimarts 1 d’agost i fins al 30 de setembre, totes les persones empadronades majors de 16 anys i aquelles amb alguna propietat al municipi poden participar a la consulta ciutadana del Pressupost Participatiu, que determinarà el destí de 500.000 euros del proper pressupost municipal.

Participar és molt fàcil. Només cal accedir des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil a l’aplicatiu www.argentona.cat/consulta, posar el número de DNI i un password que cada votant pot sol·licitar via SMS al mòbil o per correu electrònic. També pots votar acostant-te a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Argentona o a l’Oficina municipal del Cros.

La consulta permet escollir un màxim de tres propostes entre els deu projectes finalistes, ordenant-les per ordre de prioritat.

Per a més informació, es pot visitar el web del pressupost participatiu. Si es té algun dubte o suggeriment es pot adreçar també a la regidoria de Participació Ciutadana, a l’Ajuntament d’Argentona (c/ Gran, 59), al telèfon 93 797 49 400 o al correu electrònic participacio@argentona.cat.

Deixa un comentari