Publicat el 13/11/2016

El Club Ciclista Cabrils us convida a passar un matí de diumenge recorrent corriols i gaudint de panoràmiques del Parc de la Serralada Litoral. Es tracta d´una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT.

Fidels a l´estil que s’intenta donar a la Cabrilenca, el club ha buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperen us agradin i sorprenguin.

Al final de la caminada hi haurà lliurament d´un obsequi commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces. Això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Més informació al web: http://cabrilenca.blogspot.com.es/

Inscripcions: https://www.inscripcions.cat/cabrilenca2017

Important: Per recollir el dorsal abans de començar a caminar o a còrrer, el diumenge 26, s’haurà de portar:
– El DNI o algun document que confirmi la teva identitat.
– Es recomana portar també una copia impresa del mail de confirmació que s’ha enviat al fer la inscripció.

Aportació solidària:
Seguint amb les aportacions a causes solidàries de les darreres edicions, aquest any destinarem 0,50€ a la Iniciativa Solidària Múevete Por Los Que No Pueden, que té l´objectiu principal de donar a conèixer les Malalties Rares (ER, “Enfermedades Raras”) o minoritàries, animar als discapacitats a practicar esport saludable, eliminar barreres socials i apropar a la població la realitat dels pacients i familiars d´ER i recaptar fons per a continuar la recerca.

Les ER son aquelles malalties que tenen una baixa incidència a la població. Per a ser considerada com a rara, cada malaltia específica només pot afectar a un número limitat de persones. Concretament, quan afecta a 5 de cada 10.000 habitants. A Espanya hi ha 3 milions d´afectats.

Aquesta iniciativa neix de la mà de l´esportista discapacitat visual Marcos Bajo Lea (novembre 1979), esportista amateur que pateix una Malaltia Rara degenerativa anomenada Retinosis Pigmentaria, que li produeix una deficiència visual que li limita la visió a només 5º centrals i ceguera nocturna, agreujada per un edema macular. Va començar a participar en carreres de muntanya com a guia de persones invidents del grup de carreres per muntanya de la ONCE Catalunya (alguns dels seus membres han participat en diverses edicions de la Cabrilenca). 

Des de fa pocs anys la malaltia de Marcos Bajo s´ha agreujat i ja només pot participar en competició guiat per altres persones. 

Deixa un comentari