Ja estan a la venda els abonaments de la temporada dels teatres municipals de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/08/2012

Els espectacles que s’oferiran aniran dirigits a tots els públics, des del familiar al més especialitzat Els abonaments de la temporada de tardor dels teatres municipal de Badalona es posaran a la venda la setmana vinent, des de dilluns, dia 3, fins al dimecres, dia 5 de setembre, de 17 a 21 hores, a la taquilla del Teatre Zorrilla (carrer del Canonge Baranera, 17).


Hi ha dos tipus d’abonaments, l’A i el B, i els dos costen 68 euros. Tant un com l’altre consten de cinc espectacles i tenen obres en comú com Incendis o Celobert. En l’abonament A es pot trobar dansa, amb Cesc Gelabert; sarsuela amb El duo de l’africana; o un recital dramatitzat, amb Canigó de Jacint Verdaguer, en la veu de Lluís Soler; entre altres opcions. En l’abonament B es pot trobar teatre no convencional com Sé de un lugar; dansa amb Marta Carrasco; o l’últim espectacle de Tortell Poltrona, que porta el títol de Grimègies.


Per altra banda, la venda d’entrades tindrà lloc del 6 al 15 de setembre, amb l’excepció dels dies que van del 9 a l’11 de setembre. La venda d’entrades a través del portal www.telentrada.com estarà disponible a partir del 7 de setembre.


Molts espectacles de la temporada comptaran amb importants descomptes. i en aquest sentit cal esmentar dos concerts: el del pianista badaloní Ismael Dueñas que oferirà un tast del seu Pianisme il·lustrat, i la barcelonina Mar Serra i Grup que interpretaran el seu primer treball: Opus 1. En comprar l’entrada en qualsevol dels dos espectacles es rebrà un exemplar del disc que es presenta i a més, es tindrà un descompte del 50 per cent de l’altre concert.


Els tres teatres municipals de Badalona (Zorrilla, Principal i Blas Infante) aposten per aquest tercer quadrimestre de l’any per una programació amb teatre professional de qualitat i per fer pujar a l’escenari a artistes de referència. Les propostes d’aquests darrers mesos de la temporada pretenen oferir totes les disciplines artístiques i van dirigides a tots els públics, des del més familiar al més especialitzat. A més dels ja esmentats hi ha noms com els dels cantants Sílvia Pérez Cruz,i Juan Perro, l’humorista Berto Romero, la companyia la Industrial Teatrera o la Banda Simfònica de Badalona.

Deixa un comentari