Publicat el 08/02/2017

“Al llarg de l’any hi ha nombroses aportacions, tant de persones com d’associacions i entitats, que contribueixen a fomentar la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat a la nostra ciutat; que afavoreixen el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l’urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient i la defensa dels drets humans. N’hi ha que també destaquen en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats”, expliquen des del consistori calellenc.

Per aquest motiu, amb la voluntat de reconèixer aquestes aportacions, l’Ajuntament convoca una nova edició del Premi Ciutat de Calella on atorgarà un any més dos guardons; un en la modalitat de categoria individual, i l’altre en la categoria d’entitat o associació, a aquelles persones i entitats o associacions que hagin tingut un ressò especial al llarg de la seva trajectòria o una repercussió notable en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu durant l’any anterior al que es convoca.

Fins el 14 de març es poden presentar les candidatures a l’Ajuntament de Calella, de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h. Les candidatures  presentades  fora dels terminis assenyalats no seran admeses a excepció de les que s’hagin enviat per correu certificat amb data d’enviament dins del període establert. El sistema d’elecció dels premis Ciutat de Calella serà mitjançant votació ciutadana del 15 de març a l’14 d’abril. La cerimònia i lliurament dels premis es farà el dia 22 d’abril en un acte solemne a la Sala Mozart. Es poden consulta les bases del certamen al web municipal.

Deixa un comentari